Isnin, 11 Julai 2011

" ninie azriena 1st giveaway: kau muzik dihatiku "

Jom Join!!

Banyak sebenarnya lagu yang aq minat tp yang paling aku minat dan menusuk kalbulku
ialah jeng2 jeng...

Salam Terakhir : Sudirman


Kebahagiaan Dalam Perpisahan : Shahir


Untuk bloggers yang nak join giveaway nie..boleh la continue bace kat bawah nie...
@mesti jadi follower ninie ( wajib untuk tahu perkembangan GA ni )
@copy banner GA ni, dan link kan terus pada entry ini ( wajib )
@copy banner dan letak di sidebar blog kamu ( kalau rajin )
@tulis entry brtjuk" ninie azriena 1st giveaway: kau muzik dihatiku "
@sertakan 1@2 lagu yang membawa maksud tersirat dalam hidup kamu (ikut kreativiti kamu sama ada nak letak lirik/tajuk/video) 
@tag 2 orang rakan anda ( kalau rajin )
@tinggalkan link, id follower, dan emel di kotak komen dibawah entry.

Dan..saya nak tag




Jangan lupew Follow,komen,like and share ok =)

4 ulasan:

ninie_azriena berkata...

dua2 lagu sedih..
lagu arwah sudirman tu mmg best..
tanks sudi join ga ninie :)

bexraz berkata...

wc....

ninie_azriena berkata...

terpilih sebagai pemenang hadiah sampingan ( topup rm10 ) untuk GA pertama ninie..meh tgk meh (n_n) congrats tau..MR.S.A cabut no kamu

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/senarai-pemenang-bertuah-ninie-azrienas.html

beckham david berkata...

Does your cell phone have the best ringtone? Is your ringtones old? Ringtone boring? I will introduce you to the best quality ringtones to install on your mobile phone. Ringtones fun. Ringtones are attractive.
Top 5 ringtone of 2018:
- https://ringtonesmobile.net/mere-halat-aise-hai-ringtone-download.html
- https://ringtonesmobile.net/guru-randhawa-made-in-india-ringtone-download.html
- https://ringtonesmobile.net/prada-jass-manak-ringtone-download.html
- https://ringtonesmobile.net/tere-sune-sune-pair-ringtone-download.html
- https://ringtonesmobile.net/mere-sune-pair-ringtone-download.html
You can refer and install by following Quality ringtones, latest ringtones in 2018. Ringtones are the trend of people around the world. Unique ringtone. Ringtones are attractive. Ringtones you want to change? Ringtones for all cell phones when you visit my homepage to get the best quality ringtones:https://ringtonesmobile.net/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...