Isnin, 11 Julai 2011

" ninie azriena 1st giveaway: kau muzik dihatiku "

Jom Join!!

Banyak sebenarnya lagu yang aq minat tp yang paling aku minat dan menusuk kalbulku
ialah jeng2 jeng...

Salam Terakhir : Sudirman


Kebahagiaan Dalam Perpisahan : Shahir


Untuk bloggers yang nak join giveaway nie..boleh la continue bace kat bawah nie...
@mesti jadi follower ninie ( wajib untuk tahu perkembangan GA ni )
@copy banner GA ni, dan link kan terus pada entry ini ( wajib )
@copy banner dan letak di sidebar blog kamu ( kalau rajin )
@tulis entry brtjuk" ninie azriena 1st giveaway: kau muzik dihatiku "
@sertakan 1@2 lagu yang membawa maksud tersirat dalam hidup kamu (ikut kreativiti kamu sama ada nak letak lirik/tajuk/video) 
@tag 2 orang rakan anda ( kalau rajin )
@tinggalkan link, id follower, dan emel di kotak komen dibawah entry.

Dan..saya nak tag




Jangan lupew Follow,komen,like and share ok =)

3 ulasan:

ninie_azriena berkata...

dua2 lagu sedih..
lagu arwah sudirman tu mmg best..
tanks sudi join ga ninie :)

bexraz berkata...

wc....

ninie_azriena berkata...

terpilih sebagai pemenang hadiah sampingan ( topup rm10 ) untuk GA pertama ninie..meh tgk meh (n_n) congrats tau..MR.S.A cabut no kamu

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/senarai-pemenang-bertuah-ninie-azrienas.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...