Selasa, 12 Julai 2011

Blogs kene HACK ??

Assalamualaikum...
Sukacitanya dimaklumkan bahawa aku termasuk dlm GROUP 4 anjuran kotak bulat dalam segmen bermula... hehehehe sebenarnya pun x sangka trpilih(dah mcm mentor plak) haha....
Dengan ini aku mempersembahkan group aku yang paling comel serta cute dan ingat selalulah singgah yerk kat kiteorg punyer blogs....hahahha(promosi diri)....

Jom sepit sana sini....nice blogs nie... jom ar kte terjah!!

Sory la der header x leh copy...hahahaha....acttly nice and colurful blogs...sper2 yg x terjah jom kte terjah!!

Jom kte terjah blogs bro naser nie.... bnyak faedah bleh dpt... biaserlah blogs senior2 byak bleh dpt rujukan...heheh

Gadis berkaca mata...voke gitu..heheheh...jom kte terjah blogs nie coz byak die cter tentang life...

Blog nie blog senior so bnyak kte bleh dpt kat blogs nie....jom kita terjah k...hehehe

Jom terjah....simple je blog nie pasal life & macam2 aglah... kalo nak tahu jom ar kita terjah....heheh

Jom terjah blogs nie blogs junior but still bleh dpt advice lah.....kalo nak tahu jom kita terjah....

Apa lagi jom ar KITA TERJAH & FOLLOW ok !! .... sper tak terjah siaplah(marah)...hahahahaha
semoga kita dpt advce dan dapat tambah follower...hahah 

Akhirnya...Ukhwah Fillah Abadan2.... 

Jangan lupew Follow,komen,like and share ok =)

4 ulasan:

PeRmAtA bIrU berkata...

saya datang terjah sini.. jom la terjah blog saya and kawan2 kumpulan saya..hahhaha...upss... saya follow sini.. tenang jer.. :)

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/07/stopppppp-ini-arahan-kotak-bulat.html

cik pip berkata...

haha..comey..dari group sama dgn kamu :)

bexraz berkata...

thanz.... jom terjah!!

.m y z. berkata...

errr senior ke? saya pun still baru je lagi XD

dah promote blog ni :D
http://myzziema.blogspot.com/2011/07/jeles-tengok-blog-orang-lain.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...