Rabu, 13 Julai 2011

Contest Link Blog Saya Unik??

Assalamualaikum.....


Sementara nak masuk waktu maghrib nie aku nak terjah satu contest yang di anjurkan oleh Nurul Wahidah
kalo nak join contest nie singgah lah dulu kat Nurul Wahidah tgk dulu syarat2nyer k...hehhehe

Link blog aku...hahah
http://bexraz.blogspot.com/ aku rase unik sangat sebab BEXRAZ ialah gabungan nama
yang aku cipta pada tahun 2005 time 2 aku form3...hehehhe
ala time hangat2 bercinta...
dan sampai sekarang aku tetap berpegang pada bexraz...

 bexraz...nama yang sangat istimewa...
 bexraz...nama yang sungguh besar ertinya...
 bexraz...selamanya tetap dihati....
 bexraz...walu jasad terkubur nama  bexraz tak akan sesekali hilang dari reliti...

heheheheh....bersajak kejap aku nie...walaupepun nama  bexraz... kekal dihati aku selamanya..
hahahahah

Tarikh tutup lama ag 29 ogos 2011

Hadiah??
1.Topap RM30
2.Topap RM20
lumayan 2...

Dan nama yg aku tag...

Jangan lupew Follow,komen,like and share ok =)

6 ulasan:

Niena Pengembara Ilahi berkata...

gud luck yer ! smoga berjaya

cik najihah berkata...

gud luck

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

bexraz... unik bro nama bexraz ni.. mmg tak pernah dgr sebelum ni...

gudluck ye utk contest ni... (^^,)

bexraz berkata...

thanz sume...... amin.. hahahhaha

myhatiku berkata...

gud luck k..mmg unik :)

bexraz berkata...

thanz...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...