Rabu, 13 Julai 2011


Hari ini aku sedih sangat coz first aku terjumpe video tentang luahan anak untuk mak dieorg.....
entah knpa paz aq tgk atie aku rasa hiba sgt(heheheh)..
...jom kita layan video dari anwarhadi..


Inilah video yang telah membuatkan air mata jantan aku mengalir dengan begitu deras..

aku rase mcm dah kat luar negara plak....
walaupun baru sebulan x jumpe tp kerana SAYANG..RINDU..
dan aku teringat time dulu die yg membesarkan aku...
die yang memberi kasih & syg tanpa ada penat jemu...
Dialah juga yang menjaga adik2 serta selalu mengambil berat tentang anak2..
termasuk aku...
Khas wat ibu...
along sayang sangat ibu...
along janji akan belajar bersungguh-sungguh dan tak akan menghampakan perasaan ibu lagi...
along tahu along dah banyak susahkan ibu sewaktu dulu...
tapi sekarang along akan cuba untuk berubah..
along akan menjadi anak yg terbaik...
I LOVE U so much...i cant show my love to her not with mouth..but with action..i love u mom!..


(gambar dgn mom time aku konvo)

Second aku terjumpe video nie plak pasal ayah...

 

paz aku abiz tgk video nie aku terkenang wajah ayah..heheheh
disebabkan aku tak berapa rapat dgn bapak aku tp..
still aku syang die sgt...aku rindu...
biaser la kan bapak aku kerje balik lewat kekadang mlm plak 2..
semata2 ingin mencari rezeki untuk anak2...
ayah...along sayang ayah sangat..
walaupun along x ucap syg pada ayah tp along buktikan..
dgn perbuatan..dgn kasih dan sayang...

(gmbar with my father sewaktu form 6)


Thanz mom and dad 4 evrytg... i alwys luv u so much....

Jangan lupew Follow,komen,like and share ok =)

2 ulasan:

Aku Bah Nie Imah berkata...

sayang mak dan ayah kan...

bexraz berkata...

syg mak ayah gak.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...