Jumaat, 15 Julai 2011

BEN ASHAARI dan SEKOLAH

Assalamualaikum....


Tensiooon!!!
yang aq tau mmg aq tension, pening dan mcm2 aglah..
korang byangkanlh aq kene cari syarah hadis paz 2 yg aku jmpe sume bahasa arab..
ha paz 2 kene translet b.arab...oh..tension....
dahlh minggu dpn hari selasa kene hantr..OMG..
pleze help me.....

Sekolah+Tandas+Buang Pengawas...hahahahha

tp xpew sblm aq lg tension aq nak ajak korang sume join 1 contest dari benashaari.

senang je contest nie nak tahu tekan banner kat atas 2 k..hehhehe

Jangan lupew Follow,komen,like and share ok =)

10 ulasan:

c genk bah ne berkata...

heheehe...zaman sekolah zamn nakal..

http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-dan-sekolah.html

sekolah = temapt denda paling hebat dan sembunyi dalam almari hahahaha..

(bacalah entri kalau nak tahu kisah selanjutnya)

mas saari berkata...

singgah dari blog abg ben...follow!
tahniah terpilih sebagai blogger pilihan..

fahmie firas berkata...

blog enta menarik.. harap boleh bg nasihat kat ana..
Kalau free jemput singgah ke blog saya.
your comments are most welcomed.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

bexraz berkata...

thanz sume.....hehehhe

Elih Japahar berkata...

Tahniah ! blog ni jadi pilihan ben ashaari..mantap! hehe

A-L HAQIM berkata...

Sallam..wah meriah blog nie..saya dah jadi pengikut anda yang setia..

nur berkata...

Wow blog pilihan..

josrevalution berkata...

tahniah menjadi blog pilihan ben..ehehe...cara mengetauhi siapakah pengomen anonymous itu

Cik Bell berkata...

sampai kena buang jadi pengawas tu..dasat jugak an..tapi tu kngan lama kan..sekarang mesti lebih baik kan. ;)

bexraz berkata...

btul2..kenangan lama... dan setiap kenangan sumenye ada hikamh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...